Pühapäeval mängis Ararat TTÜ oma 5. Mängu sel hooajal ning vastasteks olid motiveeritud ning tahtmist täis Flora noored. Vaatamata sellele, et vastane asus tabeli põhjas, valmistuti tõsiselt selleks mänguks ning sooviti mängida maksimaalselt hea mäng ja realiseerida oma potentsiaal väljakul.
Mängu esimesed kümme minutit olid Ararati poolt tagasihoidlikud ning midagi väga ohtlikku alguses luua ei suudetud. Hoopis noored florakad olid need, kellele sattusid paremad võimalused ning väravavaht Dmitri Zguro oli nii mõnelgi korral sunnitud sekkuma, tehes ühe väga hea tõrje, kui Flora ründaja umbes 7 meetri pealt vabalt löögile pääses. Peagi saabus teenitult ka külm dušš, nimelt murdsid vastased paremalt äärelt läbi ning järgnenud tsenderdus realiseeriti ka väravaks. Peale seda hakkas Ararat aga kohe tugevalt oma mängu peale suruma ning suudeti ka ründeliinis teravusi luua ning loogilisi lahendusi leida. Tugeva surve tagajärjel suutis Vladimir Kuzmin effektse löögiga viiginumbrid tabloole tuua, mis võttis tervelt Ararati meeskonnalt pinged maha ning edasi suudeti juba hästi kombineerida ja mänguohjad täielikult enda haardesse võtta. Erinevalt mängu algusest mängiti rahulikult ning distsiplineeritult ja mitmete võimaluste taustal suudeti lüüa enne poolaja lõppu veel 2 väravat, mille autoriks oli sama mees kes enne, Vladimir Kuzmini hooaja esimene kübaratrikk oli seega vormistatud!

Teisel poolajal suudeti jätkata samas rütmis mis suurema osa esimesest poolajast. Flora küll üritas ning võitles mehiselt, kuid tihtipeale jäid vajalikud otsused kas kogemuste või individuaalse meisterilikkuse taha, kuid oli ilmne, et potentsiaali ja tahtmist neil noortel on. Ararat mängis meeskondlikult ning valdas oma stiilile kohaselt väga suure osa ajast palli ja üritati kiirete söötudega vastast üle mängida. Tekkis arvukalt võimalusi, mida kahjuks ei suudetud realiseerida. Kõik liinid töötasid õlitatult ja kõik mängijad olid tublid. Seega järjekordsed 3 punkti tabelisse kirjutatud ning saadakse uuel nädalal rõõmsal meeelel treeningutega jätkata ja valmistuda järgmiseks mänguks.

Treeningutel tehtud töö avaldub ka mängupildis, mis iga mänguga on seni paremaks läinud ning selle nimel ka terve meeskond töötab, et muuta oma mängu veel kvaliteetsemaks/produktiivsemaks.

Täname omaltpoolt vastaseid hea mängu eest ning loomulikult ka fänne, kes olid kohapeal meid toetamas. Suur aitäh Teile!

Järgmises mängus kohtume HÜJK Emmaste meeskonnaga, kellega kohtusime ka 2012. aasta Väikese Karika finaalis, seega on oodata tõelist põnevuslahingut!

Mäng toimub Reedel, 19.04, kell 19.30 Sportland Arenal. Kõik staadionile!

Advanced Free For All Link Page