Esiliiga B sai peale paarinädalast pausi taas hoo sisse. Pühapäeval toimunud kohtumises oli meie vastaseks HÜJK Emmaste võistkond, kellega on alati väga võrdsed ja võitluslikud mängud olnud.

Võrdne avapoolaeg

Mäng algas rahulikult mõlemalt poolelt. Palju võitlust keskväljal ning midagi väga ohtlikku kummagi värava all esialgu ei toimunud. Mida aeg edasi, seda lahtisemaks ka mäng muutus ning mõlemal meeskonnal tekkis häid võimalusi eduseisu haaramiseks, kuid rünnakute lõpetamisega oldi hädas, sellele aitas kaasa mõlema meeskonna väravavahtide väga head tõrjed. Kord haarasime initsiatiivi meie ning siis omakorda Emmaste, kuid võitluslik esimene poolaeg lõppes väravateta viigiseisul.

Kontrarünnakud saavad otsustavaks

Teine kolveerandtund läksime samasuguse hingestatusega mängima, nagu esimesel, oli näha, et kogu meeskond mängib isuga ning ilma võitluseta ei antud vastastele midagi. Paremate võimalusteni jõudsid vastased, kes olid standardolukordades tugevad ning mitmel puhul tekitasid meile probleeme, kuid seis püsis 0:0. Teisel poolajal hoidsime kaitses distsiplineeritud mängupilti ning üritasime vastaseid kontratega nõelata ning ligi 15 minutit enne mängu lõppu tõi see ka edu, kui Margo Parkala sai suurepärase läbisöödu, jooksis vastaste kaitsja ära ning saatis palli postipõrkest võrku! Peale avaväravat hakkas vastane veelgi enam domineerima ning üritati pidevalt pika palliga ründajaid otsida, kuid kaitses olime tugevad ning suutsime enamasti need olukorrad neutraliseerida. Ning siis, viimasel minutil, sai Margo taas väga hea läbisöödu ning kui esimese korraga suutis väravavaht löögi tõrjuda, siis tagasi põrkunud palli saatis noormees kindlalt võrku, super! Magus võit ning selle emotsiooni pealt on väga hea minna järgmisele mängule.

NB! Tänases kohtumises tegi meie meeskonna eest viimase mängu Hans Joosep Tammerik. Mees oli terve kohtumise vältel hingega asja juures ning on väga meeldiv, et just sellise lahkumismängu suutsime talle pakkuda. FC Ararat tänab Joosepit tema panuse eest meie meeskonnas ning soovib talle palju edu edaspidiseks ning eesmärkide täitumist. Aitäh!

Järgmine mäng: FC Ararat TTÜ vs. FC Infonet II, 12.07 kell 19.00, Sportland Arena